Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Interiør Butik Frederiksberg

Vi er desuden den største forhandler af franske fermob møbler. Har du brug for hjælp til indretning er du meget velkommen til at kontakte os.

Imerco Home Brugskunst Og Interior Frederiksberg Centret

Hos balie balie får vi løbende nye varer både i butikken og online.

Interiør butik frederiksberg. Her står kendte danske og udenlandske designere side om side med mere ukendte designere. Interiør og vintage design. Klüver dehli interiør er en eksklusiv bolig og interiør butik på 325 m2 på gammel kongevej 100 frederiksberg vi har eksisteret i over 14 år.

Sara aagaard er cand. For mere information om visit frederiksberg og frederiksberg erhverv se her. Sara bor med sin mand anders og tre børn på frederiksberg.

Nu har sara i dora forenet det forretningsmæssige med det kreative. Klüver dehli interiør har eksisteret i 15 år og består i dag af en stor eksklusiv butik og showroom på 325 m2 på gammel kongevej 100 frederiksberg. Interiør er også en del af vores udvalg her vil du bl a.

Vi har i alle årene hjulpet vores kunder med at indrettet deres hjem samt erhvervslokaler med stor succes. Butikken ligger på peter bangs vej 62 2000 frederiksberg en livslang interesse erfaring med og passion for boligindretning og smukke brugte ting er grundstenen i brix brocante. Men med en mor der er indretningsarkitekt så har det kreative altid været nærliggende og den side udspillede sig i mange år kun derhjemme.

Interiør butik med håndplukket interiør vintage design med fokus på det franske. Vi har kun unika møbler og dekoration som vi selv henter hjem fra kina og andre indonesiske lande. Hos fick har vi fokus på møbler og indretning med kant kulør og humor.

Kongevej 163 st 001 1850 frederiksberg c. Klüver dehli interiør er en eksklusiv bolig og interiør butik på 450 m2 som har eksisteret i 9 år. Interessen blev vakt da jeg som ganske ung første gang besøgte byernes by paris.

10 30 14 00 søndag tirsdag. Brix brocante er en vintage interiør butik hvor alle varer er specielt udvalgt og håndplukket af indehaver maria brix med ønsket om at give dig en særlig lækker speciel og smuk ting til dit hjem. I vores fysiske butik på gammel kongevej 94a 1850 frederiksberg kan man udover antik sjælden porcelæn keramik købe friske blomster til enhver lejlighed evighedsbuketter af tørrede blomster planter potter vase mm.

Privatlivspolitik læs her. 40 91 96 83 mail. Finde lamper og puder fra broste copenhagen og house doctor.

Da vi selv forsat bliver nødt til at passe ekstra på men også pga butikkens størrelse vil der desværre kun være adgang for to kunder ad gangen. Sara har i flere år arbejdet for ibm.

Cph Living Boligtilbehor Boligartikler Frb C Shopping

Pin Pa Jewelry Smykker

Billi Bi Frederiksberg

Amalie Loves Denmark Shopping In Kopenhagen Butik Strand Tinekhome Hubsch Interior Broste Copenhagen Copenhagen Frederiks Kopenhagen Danemark Hubsch Interior

Salon 39 Vinbar Butik Et Aegte Fransk Parisersted Wefrb

Bahne Kob Boligtilbehor Interior Fashion Frb C Shopping

Black Shop Copenhagen Blackcph Com Gammel Kongevej 105 1850 Frederiksberg C Store Interiors Interior Display Decor

Vild Haeder En Af Verdens 5 Bedste Boligbutikker Ligger Pa Frb

Buch Copenhagen Toj Sko Boligtilbehor Frb C Shopping


Post a Comment for "Interiør Butik Frederiksberg"