Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Indretning Af Stue Med Højt Til Loftet

Så loftshøjden i vores køkken alrum og stue spænder fra ca. På den måde kan du skabe masser af volume med din belysning og få en flot eyecatcher i stuen.

Hojt Til Loftet I Den Nye Lade Moderne Spisestue Spisestueindretning Vaerelse Design

Indretning af stue med skråvægge at have skråvægge kan være en udfordring når det kommer til indretning.

Indretning af stue med højt til loftet. Der skulle fantasi til at forestille sig hvordan den kunne ende med at blive og hvordan der skulle jongleres med husets basale linjer de høje lofter og de gode lysindfald for at skabe en hyggelig atmosfære. Generelt kan den store stue godt virke kold og stor så det er en god ide at pifte stuen op med en masse belysning både fokuseret. Linjerne lyset og loftet lød mantraet da denne bolig i sin tid gennemgik en omfattende renovering og udbygning.

Også derfor har vi lavet en loftshøjde på 3 6 meter der hvor huset er højest. Nybyggede hjem med højt til loftet kan let virke lidt for kolde og sterile. Men hvis du tilføjer varme materialer som træ skind og mønstrede tekstiler til de rene linjer virker det pludselig meget mere imødekommende.

Gentag geometriske former som rund eller firkantet og sørg for at. Rene linjer og simple farver kendetegner den minimalistiske stue indretning. Man har i denne stue valgt at fylde vindueskarmen samt sætte et billede op ad bjælken nede ved gulvet nu hvor det ikke kunne hænge på væggen.

Hvis du har højt til loftet kan du placere lækre og store loftslamper henover spisebordet. Vi er vilde med store rum med højt til loftet og godt med albuerum og lys. Det giver sådan en dejlig følelse af rummelighed og velvære.

Det er fedt synes vi. Tekstil er et hit i boheme stuen. Det kan være både lyse og store møbler i rum med højt til loftet eller rødlige og bronzefarvede nuancer med forskelligt nips og gamle arvestykker.

3 0 til 3 6 meter.

Opdeling Af Stue Og Kokken Hojt Til Loftet God Losning Med Emhaette Kokkendesign Kokkenrenovering Moderne Kokkener

Drommebolig Med Hojt Til Loftet Husdesign Indretningsarkitekt Stue

Hojt Til Loftet Og Store Vinduesflader Giver Masser Af Plads I Rummet Huscompagniet Inspiration Indretning Husbyggeri Indretning N Alrum Huse Inspiration

Stort Kokken Alrum Med Hojt Til Loftet Alrum Kokkendesign Sweet Home

Hojt Til Loftet I Den Nye Lade Moderne Kokken Kokkendesign Kokkenrenovering

Hojt Til Loftet I Den Nye Lade Ideer Boligindretning Stue Rum Ideer

Bolig Sma Losninger Med Stor Effekt Femina Hjem Interior Stue

Drommebolig Med Hojt Til Loftet Indretningsideer Stue Boliginterior

Flot Stue Med Hojt Til Loftet Og Smukt Lysindfald I 2020 Ideer Boligindretning Smahuse Plantegning Stue


Post a Comment for "Indretning Af Stue Med Højt Til Loftet"