Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Indretning Af Containere

Huset er beklædt med bambus. Specialcontainere er containere som er specielt indrettet efter jeres ønsker og specifikationer til bestemte formål som almindelig containere ikke kan løse f eks.

The 15 Greatest Shipping Container Homes On The Planet Containere

Hos dc supply har vi mange års erfaring med indretning af containere til ophold og beboelse og med container inventar i høj kvalitet sikrer vi den optimale indretning af din container løsning.

Indretning af containere. Når det kommer til indretning af containere kan du som sagt bl a. Vi har hjulpet mange kunder i hele danmark inkl. For at få mere lys og luft ind i containeren er en del af stålfronten skiftet ud med skydedøre i glas på nær den del af containeren der bruges til opbevaring af haveredskaber.

Huset består af tre containere. På taget samler solcellepaneler strøm. Kontakt os for indretning af container.

Aarhus københavn og odense. Så simpelt og så pænt. Se flere fine projekter hos overgrow the system.

Individuelle løsninger af containerindretning hos alpha containers. Der sker noget særligt når de industrielt udseende containere pludselig bliver en integreret del af naturen. 16 04 2015 udforsk opslagstavlen container hus tilhørende fnigge på pinterest.

Ideen om at udnytte gamle containere til beboelse er altså ikke ren nostalgi og sjov men er faktisk en bæredygtig mulighed for at kunne bo billigt og grønt. Instagram er naturligvis også fyldt med fede containerboliger og en af dem du skal følge er containerhousebr. Se flere idéer til containere container hus containerboliger.

Se flere idéer til container hus containerboliger containere. Vi kan levere engineeringen og containeren og stå for ombygningen og overfladebehandlingen. 15 05 2020 se opslagstavlen container buildings der følges af 6171 personer på pinterest og tilhører brian gade.

Beredskabscontainere til byggepladsen værktøjscontainere til entreprenører vvs osv. Vi tør godt kalde os eksperter i design produktion og indretning af special containere og her spiller især inventaret i containeren en stor rolle. Du kan se mål tekniske specifikationer og udvalgte containerløsninger herunder men du er altid velkommen til at kontakte os på 75 55 55 12 for at høre mere om hvordan vi kan indrette en container til dine behov.

Festivalcontainere til merchandise bar og. Bruge denne som en mobil arbejdsplads til mere langvarige opgaver såsom ved etablering af en eller anden form for større byggeri. Når det er godt vejr er det bare at åbne garageporten.

Se flere billeder her. Store vinduesflader giver godt med lys. Ombygning indretning af containere kami kami ombygger modificerer og indretter containere til diverse formål kami kan varetage den komplette leverance hvis du skal have ombygget eller modificeret en standard container.

De to containere der er brugt til dette hus er blevet til to soveværelser og køkken. Benytte en container som værkstedscontainer.

Pin On Container Shop Design Ideas 88

Need Extra Room Rent A Backyard Shipping Container Drommehuse Sommerhus Ideer Og Trae Huse

Blog Container Lab

Proyecto Arqtainer Casa Chile 5 Shipping Container Home Sommerhus Huse

Container Hus Med Minimalistisk Indretning Container Hus Containerhus Husdesign

Pin Pa Sommerhuse

Standard Container Von Contdeluxe Fur Die Ganze Schweiz V 2020 G Mini Doma Dom Kontejner

Gaestehus Af En Gammel Container Gaestehus Containere Huse

Pin Pa Decoration


Post a Comment for "Indretning Af Containere"