Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uddannelse Som Indretningsarkitekt

Når du arbejder som indretningsarkitekt går dit arbejde ud på at indrette bygninger og rum af enhver slags. Derfor bruger de fleste mennesker meget tid og mange penge på boligen men resultatet er ikke altid lige gennemtænkt.

Gunhild Aaberg Contemporary Ceramics Ceramic Artwork Ceramic Artists

En færdig uddannelse som arkitekt giver dig muligheder for at arbejde som byplanlægger bygningsarkitekt eller landskabsarkitekt.

Uddannelse som indretningsarkitekt. Størstedelen arbejder dog i den private sektor enten som ansatte eller selvstændige. Du har en relevant uddannelse som indretningsarkitekt. Projektet skal udføres ud fra de i opgaven givne oplysninger og afspejler en reel case som man vil kunne få efter endt uddannelse.

Desuden lærer du gennem disciplinen byggesagsorganisering om den normale tilrettelæggelse af arbejdet ved byggerier. Du lærer om projektering herunder boligplanlægning og planlægning af byggerier. Med et anslået timeforbrug på ca.

På den private uddannelse copenhagen school of interior design i københavn kan man tage et fjernstudie ved først at uddanne sig til indretningskonsulent på 2 et halvt år og derefter tage overbygningen som indretningsarkitekt på halvandet år altså i alt typisk sammenlagt 4 år. 4 000 timer er uddannelsen på indretningsakademiet den mest omfattende uddannelse til indretningsarkitekt du kan tage som fjernundervisning. Du får en alsidig uddannelse som indretningsarkitekt som du kan bruge i flere sammenhænge inden for boligindretning og indretning.

Der bliver ofte lagt mærke til det når fx butikker hoteller eller restauranter er flot indrettet men bygninger som skoler hospitaler og fabrikker hører også til dit arbejdsområde. En del arkitekter er offentligt ansatte fx på tegnestuer i de kommunale forvaltninger. Alle og enhver kan frit kalde sig det ene eller det andet uanset om de har taget en særlig uddannelse eller ej.

Du kender til lovgivningen inden for byggeri i almindelighed og erhvervsindretning i særdeleshed. Vi vil alle gerne bo smukt hyggeligt og praktisk. Du kan også vælge at fordybe dig i feng shui og lære mere om hvordan vi skaber rum så energien flyder frit.

Indretningsarkitekt mere end sammensætning af møbler og farver. Titler som indretningsarkitekt designer og stylist er nemlig ikke beskyttede. Du kan tage uddannelsen i dit eget tempo og selv fordele lektionerne over en periode på op til 5 år.

Som indretningsarkitekt kan du ud over indretningsopgaver blive involveret i regulære om eller tilbygninger af boligen eller andre lokaler. Du har mange års erfaring som indretningsarkitekt gerne 10 år fra tegnestuer rådgivningsvirksomheder eller tilsvarende og er i stand til at arbejde selvstændigt. Uddannelserne på sidc tilbydes som e learning hvor de sammen med den studerende udfolder sig i et teamwork med kompetente og engagerede lærere.

Gennem uddannelsen som indretningsarkitekt bliver du kvalificeret til at arbejde professionelt med indretning. Det må man derimod ikke med beskyttede titler som for eksempel læge tandlæge dyrlæge og psykolog.

Fredensborg Slot Slotte Danmark Ferie

Gunhild Aaberg Criatividade Argila

Wall Painting For Play School School Wall Art Classroom Wall Decor Classroom Walls Paint

Udenfor Indenfor Ra Materialer I Indretningen Boliginterior Sovevaerelsesdesign Indretningsarkitekt

Tranekaer Slot Denmark Slotte Danmark


Post a Comment for "Uddannelse Som Indretningsarkitekt"