Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Interiør Butik Brabrand

Butikken fungerer også som lager for vores webshop og til dagligt kan du møde dorte der sammen med sin søster stine åbnede kaiku i 2007. I oktober 2014 slog vi dørene op for kunder til vores rustikke butik på 300 m2 i brabrand ved aarhus.

Project Butik Rumah Kebaya Interior Rumah Desain

Indehaver dorte hansen tror på at en god atmosfære og en grundig personlig betjening vil bære kaiku igennem i et presset marked.

Interiør butik brabrand. 46 årige rikke bank springer ud som iværksætter med luksusbank der med kvalitetsmærker og lækkert design bliver en helt ny slags genbrugsbutik i den eksklusive ende af skalaen. Søstrene grene i city vest har både mindre møbler og masser af opbevaring og pynteting til stuen og soveværelset. Du skal blot kontakte os over enten facebook eller instagram så klarer vi handlen over mobilepay og du vil få leveret pakken hjem til dig.

Stine var kun 19 år og dorte 42. I vores boligindretningsbutikker i århus bydelen brabrand har vi et stort udvalg af brugskunst og boligtilbehør der gør dit hjem både trendy og hyggeligt. Alt i interiør i århus.

Butikken bugner af særligt udvalgte lækkerier fra danske designere der designer med hjertet og drives af en passion. Kaiku er startet af søstrene dorte og stine i 2007 i strædet i københavn. Hverdage 10 00 17 30 lørdage 10 00 15 00 gratis parkering betal med forskellige betalingskort eller mobilepay historien om butikken i aarhus i oktober 2014 åbnede vi vores butik og showroom i brabrand v.

Vi sælger interiør boligtilbehør og accessories. Kaiku er startet af søstrene stine og dorte som i 2007 åbnede kaiku både som butik i københavn og som webshop. Hvis ikke du befinder dig i nærheden af vores butik i brabrand tilbyder vi selvfølgelig at sende varerne ud.

Genbrug hun hedder bank til efternavn og hendes nyåbnede butik er et sted hvor man kan få opbevaret alle sine gode ting så navnet luksusbank var oplagt for rikke bank da hun skulle navngive sin nye secondhand butik på langdalsvej 75 i brabrand. I oktober 2014 åbnede vi vores butik og showroom i brabrand v. Her får man sin egen lille butik i butikken forklarer rikke bank om sit forretningskoncept.

På lørdag åbner endnu en virksomhed i toppen af langdalsvej. Selvom en stadig større del af omsætningen kommer fra webshoppen satser interiørbutikken kaiku fortsat på den fysiske butik i den tidligere maskinfabrik på langdalsvej 46. I 2015 lukkede vi vores butik i københavn da den blev for lille.

Butikken er beliggende mellem idyllisk eng og råt industri område i et tidligere smedeværksted. Hos kaiku har vi altid haft forkærlighed for skandinavisk design vi er stolte af de varer vi fører og derfor håndplukker vi hvert eneste produkt fra den mindste vase til det største møbel hos alle vores leverandører. Kaiku er en spændende rustik butik i smedens værksted i brabrand ved aarhus hvor vi møder vore kunder med et smil og god service.

I luksusbank kan man leje en bøjle en reol eller en gulvplads hvis man har noget kvalitetsgenbrug man gerne vil have rikke bank til at sælge. Der vil dagligt være opslag på facebook og instagram hvor vi viser forskellige varer frem.

Interior Butik Desain Butik Dengan Konsep Modern Minimalis Dengan Luas Bangunan 30 M2 Desain Interior Minimalis

Interior Butik Desain Butik Dengan Konsep Modern Minimalis Dengan Luas Bangunan 30 M2 Interior Desain Desain Interior

Furniture Kediri Toko Onlineshop Butik Gerai Muslim Jilbab Desain Interior Terbaru Desain Interior Kediri Interior Toko Interio Interior Desain Interior Desain

Interior Butik Desain Butik Dengan Konsep Modern Minimalis Dengan Luas Bangunan 30 M2 Interior Desain Kamar Desain

Interior Butik Desain Butik Dengan Konsep Modern Minimalis Dengan Luas Bangunan 30 M2 Desain Desain Interior Interior

Interior Butik Desain Butik Dengan Konsep Modern Minimalis Dengan Luas Bangunan 30 M2 Desain Interior Minimalis

33 Desain Inspiratif Toko Baju Dan Butik Rumahan Sederhana Desain Ikea Desain Interior

Interior Toko Kediri Interior Toko Malang Interior Toko Surabaya Interior Toko Nganjuk Interior Toko Blitar Interior Toko Tulung Interior Modern Minimalis

Interior Butik Desain Butik Dengan Konsep Modern Minimalis Dengan Luas Bangunan 30 M2 Interior Desain Desain Interior


Post a Comment for "Interiør Butik Brabrand"