Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Indretning Af Køkkenhave

Ofte afhænger det af hvor stor haven er. Min kkkenhave er i lbet af vinteren blevet invaderet af grs og andet godt.

Drommer Du Om En Smuk Kokkenhave I Din Have Eller I Den Faelles Gardhave Sa Skal Du Laese Vores Gode Begynderguide Kokkenhave Byhaver Haver

Du kan fx vælge morgenfruer eller fløjlsblomst.

Indretning af køkkenhave. 2 køkkenhave med lange bede og faste gange. Hvis din køkkenhave ligger tæt på hvor du opholder dig i haven kan du så sommerblomster i enderne af dine bede så køkkenhaven får en større prydværdi. 4 køkkenhave med højbede.

Prydhaven bliver ofte anset som den del af haven hvor du opholder dig mens køkkenhaven er den del hvor du arbejder. Har du i øvrigt gode huskepunkter til anlæggelse af en køkkenhave er du meget velkommen til at tilføje det herunder i kommentarerne. Der er mange måder at inddele og dyrke en køkkenhave på.

Så har du måske også fundet ud af hvor stor en køkkenhave du har lyst energi og tid til at dyrke. Flere artikler med inspiration til havedesign. Published february 1 2019 by admin.

Sidstnævnte er en nytteplante i køkkenhaven hvor den renser jorden for nematoder der giver jordtræthed ved bl a. En køkkenhave for begyndere. Jeg skal igang med at indrette 400 m2 kkkenhave p et areal 14.

Så skarpt behøver det jo ikke at være opdelt slet ikke hvis du vælger at indrette med lidt fantasi og kreativitet. Har du lyst til at læse mere om indretning af køkkenhaven kan du læse videre i havefolkets e magasin 2014 01 der netop har køkkenhaven som tema. Har du en lille drøm om at blive den heldige indehaver af en skøn køkkenhave.

Print den ud i mange eksemplarer så du kan tegne flere skitser for der er altid mange muligheder. Et minus ved at anlægge køkkenhave i græsplænen er at smælderlarver de første 3 4 år kan æde af planterødderne især kartofler er udsat. Det største fokus vil være på selvforsyning via køkkenhave frugtbed og drivhus.

En have guide til have begyndere skrevet af en begynder. Det er en god anledning til at prøve nye sorter af. Man kan for eksempel dyrke fem forskellige slags ærter eller kartofler og finde ud af hvilken smag man bedst kan lide.

Alt det kræver er en lille smule planlægning og så skal du sten sikkert nok få succes med haveprojektet og de mange urter og planter. Hvor hvad skulle plantes og i hvor store mngder som blev reduceret til en fin lille kkkenhave som s til. 1 køkkenhaven i rækker.

Hvis der er mælkebøtter bør man stikke dem med et mælkebøttejern eller fjerne dem under jordarbejdet. Farverne er oplagte at eksperimentere med både hvis man har børnene med eller hvis man vil udvide den eksisterende køkkenhave påpeger louise møller. Når du skal indrette din blivende køkkenhave for alvor er det en god ide at lave en målfast tegning af køkkenhaven.

En af fordelene ved at bruge græsplænen er at der her oftest kun er græs som skal fjernes mens der er minimalt med flerårig ukrudt. Her er en oversigt over 4 forskellige måder som vi vil gennemgå her i artiklen. 3 køkkenhaven med mindre bede og gange.

Plan Og Indretning Af Kokkenhaven Fa Hjaelp Her I 2020 Kokkenhave Plante Planter

Inddel Kokkenhaven Pa Praktisk Vis Med Disse Smarte Aflange Plantekasser Indretning Og Overblik Det Er Ingen Sag At Holde Styr P Haveideer Hojbede Kokkenhave

Pin By Alma Heegaard On Plants In 2020 Plants Homemade Plant Food Plant Care

Indretning Af En Kokkenhave Kokkenhave Hojbede Haveideer

Okologisk Selvforsyningshave Haver Haveideer Hojbede

Pyramide Kokkenhave Med Billeder Havedesign Ideer Diy Garden Kokkenhave

Pin Pa Kokkenhave Kitchen Garden

Plan Og Indretning Af Kokkenhaven Fa Hjaelp Her I 2020 Kokkenhave Haveideer Kompost

Kokkenhaven Byhaver Kokkenhave Haveideer


Post a Comment for "Indretning Af Køkkenhave"